Gradnja namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis Gradnja namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom, ki je del podukrepa  Podpora za naložbe v infrastrukturo, povezano z razvojem, posodabljanjem ali prilagoditvijo kmetijstva in gozdarstva.

Predmet javnega razpisa je podpora za naložbe v gradnjo namakalnih sistemov, ki so namenjeni več uporabnikom. Višina razpisanih nepovratnih sredstev znaša 3.000.000 evrov, od tega znaša delež Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja 75 odstotkov, delež iz proračuna Republike Slovenije pa 25 odstotkov.

Vložitev vloge na javni razpis poteka od 25. oktobra 2021 do vključno 10. decembra 2021.

Informacije o javnem razpisu nudijo INFO točka Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja, Dunajska 160, v Ljubljani in Info točke Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije.

Več o javnem razpisu najdete na spletni strani:

https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/4-javni-razpis-za-podukrep-4-3-podpora-za-nalozbe-v-infrastrukturo-povezano-z-razvojem-posodabljanjem-ali-prilagoditvijo-kmetijstva-in-gozdarstva-operacija-gradnja-namakalnih-sistemov-ki-so-namenjeni-vec-uporabnikom/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja