Javni poziv za ažuriranje veljavnega seznama neodvisnih strokovnjakov za ocenjevanje kakovosti projektnih predlogov

Na spletni strani čezmejnega programa Interreg Italija-Slovenija 2014-2020 je objavljen Javni poziv za ažuriranje veljavnega seznama neodvisnih strokovnjakov za ocenjevanje kakovosti projektnih predlogov.

Namen seznama:

  1. OU namerava opraviti ažuriranje veljavnega Seznama neodvisnih strokovnjakov.
  2. Izbrani strokovnjaki bodo lahko povabljeni v vlogi zunanjih ocenjevalcev k postopku ocenjevanja projektnih predlogov kot zunanji izvedenci Programa.
  3. Seznam bo vključeval nabor strokovnjakov, med katerimi bo uprava izbrala in povabila strokovnjake k sodelovanju ter s katerimi bo sklenila pogodbo na podlagi načinov, predvidenih za opravljanje neodvisne, samostojne dejavnosti. Uprava bo lahko uporabila seznam tudi za potrebe strokovnega ocenjevanja na specifičnih področjih, povezanih z izvajanjem programa.
  4. Strokovna znanja s področij in podpodročij, ki jih ta javni poziv zahteva, so navedena v omenjenem javnem pozivu, kot tudi vse ostale informacije o merilih, pogojih in okvirih javnega poziva.

Rok za prijavo je podaljšan na 18.3. 2018 do 12. ure (https://www.ita-slo.eu/sl/vse-novice/procurement-and-notices/seznam-neodvisnih-strokovnjakov-za-ocenjevanje-podalj%C5%A1anje-roka). Vse podrobne informacije najdete na tej povezavi do spletnega mesta: https://www.ita-slo.eu/sl/vse-novice/procurement-and-notices/javni-poziv-za-a%C5%BEuriranje-veljavnega-seznama-neodvisnih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja