Javni razpis Podpora za pilotne projekte ter za razvoj novih proizvodov, praks, procesov in tehnologij za projekte Evropskega partnerstva za inovacije na področju kmetijske produktivnosti in trajnosti

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis Podpora za pilotne projekte ter za razvoj novih proizvodov, praks, procesov in tehnologij za projekte Evropskega partnerstva za inovacije na področju kmetijske produktivnosti in trajnosti.

Predmet javnega razpisa je podpora za izvedbo projektov Evropskega partnerstva za inovacije na področju kmetijske produktivnosti in trajnosti. Višina razpisanih nepovratnih sredstev znaša 1.750.000 evrov. Delež sredstev iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja znaša 100 odstotkov.

Cilj podukrepa je je razvoj novih oziroma izboljšanih proizvodov, praks, procesov ali tehnologij na področju kmetijstva, živilstva ali gozdarstva, prenos znanj v prakso ter razširjanje rezultatov projekta.

Informacije o javnem razpisu dobite na INFO točki Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja, elektronski naslov: [email protected] in na INFO točkah  Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije.

Vlogo na javni razpis je mogoče oddati do 12. januarja 2022.

Več o javnem razpisu na spletni strani:
https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/4-javni-razpis-za-podukrep-16-2-podpora-za-pilotne-projekte-ter-za-razvoj-novih-proizvodov-praks-procesov-in-tehnologij-za-projekte-eip/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja